QUI SOM

J&G Joiers, Una joieria on trobaràs tant or com plata de disseny, tot actualitat i bon preu, Gemma i Joan Pau que són els propietaris, són una parella, amb molta iniciativa i creativitat, i són molt atents en tot.

https://jgjoiers.com/wp-content/uploads/2020/05/firmajg.png

Hola som la Gemma i en Joan Pau i us presentem la marca J&G Joiers i la nostre petita història;

La Gemma empordanesa de naixament va fer els cursos de joieria al Col.legi de Joiers de Barcelona i va fer la carrera de Gemmologia a la Univeristat de Barcelona de la mateixa ciutat perseguint la seva passió per les pedres naturals.

En Joan Pau Barceloní i fill d’un ‘gran mestre artesà joier’, també atret des de petit per la tradició familiar va cursar al Col.legi de Joiers de Barcelona els cursos de joieria i d’encastat de pedres precioses.

En motiu d’un dels viatges que organitzava el Col.legi, ens vam conèixer, des d’aleshores vam ser inseparables i vam dicidir inicar-nos a fer fires on plasmàvem els notres primers i propis dissenys, en vista de la bona acollida i l’èxit assolit, vam dicidir obrir la nostre primera botiga física a la ciutat de Figueres, on ens vam instal·lar per consolidar-nos i formar una familia.

A J&G Joiers i trobareu un tracte proper i familiar però alhora amb tota professionalitat, tots dos sóm molt creatius, ens agrada escoltar les vostres idees i poder plasmar la joia que voleu.

Totes les nostres joies són fetes artesanalment i moltes són úniques, fetes amb el rigor que precisa, treballem amb metalls nobles com l’or de 18kt. i plata de primera llei i les gemmes precioses i naturals.

Viatgem a fires de tot europa per estar al dia de les últimes tendències tant en moda i joieria, (Vicenza, Munich etc.)

Ens avalen ja quasi 20 anys d’història aportant, professionalitat, il·lusió i seguim com el primer dia apassionats per tot allò que fem, perquè des de sempre hem fet i seguim fent allò que voliem i comptem amb el recolzament dels clients que ens han seguit fidels, i gràcies a les noves tecnològies hem anat creixent sense que això tregui ni perjudiqui el nostre tracte, atenció personalitzada i màxima qualitat en cada una de les nostres joies.

Us obrim les portes de casa nostre tant física com telemàticament.

Benvinguts!

CatalanEnglishFrenchSpanish